Dakbloemenweide

Dakbloemenweide

Dakbloemenweide is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het transformeren van saaie, grijze daken in prachtige, bloeiende oases. Ze bieden een compleet pakket aan diensten, van het ontwerpen en aanleggen van een dakbeplanting tot het verzorgen en onderhouden ervan.

Ontdekken hoe je je saaie, grijze dak kunt omtoveren tot een levendige, bloeiende oase. Dit Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groene daken.
Met een scala aan producten, zoals het onderhoudsarme Sedumdak, het biodiverse dak met een mix van bloemen, grassen en kruiden, en verschillende groene daksystemen, biedt Dakbloemenweide oplossingen voor elke behoefte.

Een groen dak heeft tal van voordelen, waaronder het vergroten van de biodiversiteit, het verbeteren van de luchtkwaliteit, het reguleren van de temperatuur, het verlengen van de levensduur van je dak en het verhogen van de waarde van je woning.

beeld01

Oplossingen

Lichtgewicht bloemendak voor meer biodiversiteit!

Dakbloemenweide Lichtgewicht bloemendak voor verhoogde biodiversiteit! Over Dakbloemenweide De Dakbloemenweide biedt een uitgebalanceerde mix van inheemse planten op lichtgewicht substraat. Tien verschillende pioniersplanten en vijfendertig soorten vaste planten bieden voedsel, beschutting, kansen voor voortplanting en nestmateriaal voor insecten en vogels. Onze dakbloemenweiden zijn klimaatadaptief, behouden water, vangen piekbuien op, bevorderen […]