Warmteafgifte vloer-/wand droogbouw van Uniwarm

Warmteafgifte vloer-/wand droogbouw van Uniwarm

Uniwarm is specialist in vloerverwarming en warmtepompen en leveren energiezuinige, duurzame en luchtzuiverende oplossingen voor het verwarmen en koelen van ruimtes. Hiervoor heeft Uniwarm vloer- wand- en plafondmodules ontwikkeld die een behaaglijke stralingswarmte of koeling afgeven én die eenvoudig zijn te monteren.

Het klimaatsysteem is een droogbouwsysteem bestaande uit een 18mm Greenline gipsvezelplaat geïntegreerd met 5-lagen AKB leidingen die 75 tot 100 mm van elkaar liggen. Het is een complete verwarming- en koelmodule vooral geschikt voor toepassing in renovatie- en houtskeletbouwprojecten.

toiletmodule klimaatsysteem:

Als importeur en fabrieksagent van het Uniwarm klimaatsysteem, de Riho verdelers, terreinleidingen en leiding- en vloerisolatiesystemen van topkwaliteit. bieden we een compleet assortiment duurzame producten. Hierbij leveren we ondersteunende producten van onder andere Heimeier, Nibe, Stiebel Eltron, Bonfix en VSH Press.

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo