Badkamer geprefabriceerd, rugzakbadkamer van Heijmans

Badkamer geprefabriceerd, rugzakbadkamer van Heijmans

Heijmans (4)

De rugzakbadkamer is een bouwmethode om met behulp van een prefab-badkamer verouderde woningen te moderniseren. Door het nieuwe sanitair kunnen deze woningen weer jaren mee. De vernieuwde badkamer wordt gerealiseerd door op de eerste verdieping vanuit de bestaande badkamerruimte een deel van de gevel uit te breken en een kant-en-klare, natte cel als uitbouw van buitenaf in de woning te schuiven. Daarbij zijn variabele gevelafwerking en gevelindeling mogelijk.

Met deze doordachte, duurzame techniek wordt het mogelijk om de badkamer van een bestaande woning in recordtijd uit te breiden en gebruiksklaar te maken. Met minimale overlast voor bewoners en buren en maximale luxe voor elke levensfase. Bijkomend voordeel is het positieve effect van de uitbouw op de waarde en de uitstraling van de woning. De uitgebouwde gevel levert een speels en eigentijds beeld op, zeker wanneer meerdere woningen in de straat op dezelfde manier worden aangepakt.

 

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.