Rookgasafvoer van Burgerhout

Rookgasafvoer van Burgerhout

Met de Flex familie zijn renovaties in gestapelde bouw snel en met minimale overlast te realiseren. Kleine sparingen volstaan en alle Flex systemen werken volgens hetzelfde.

Principe:

– dubbelwandig
– gladde binnenkant
– geen inwerking concens
– snel aansluiten door kliksysteem

Flex familie:

– Miniflex: Individuele rookgasafvoer met diameter 60 mm
– Flex: Individuele rookgasfavoer met diameter 80-100 mm
– Twinflex: Individuele rookgasafvoer met slang in slang principe, wat zorgt voor optimale veiligheid
– Multiflex: Gemeenschappelijke rookgasafvoer tot 6 verdiepingen.

Multiflex systeem:
De MultiFlex wordt bij elk van de zes verdiepingen aan de schacht bevestigd met een T-stuk. Tussen de verdiepingen is vastzetten van de slang niet nodig. Aan het T-stuk wordt een kunststofrookgasbuis van 60 mm geklikt. Deze gaat door de muur en wordt in een concentrische schachtaansluitplaat geklikt. Daarvandaan gaat een concentrische buis (60 mm kunststof in 100 mm plaatstaal) naar de hr-ketel..
Omdat de gesloten ketel via een stalen buitenpijp uitkomt in de schacht, zijn brandkleppen niet nodig. Ook dat draagt bij aan de eenvoud en kostenbesparing van het systeem.

Thema's

ICDuBo community VvE

De ICDuBo community VvE is een platform voor VvE’s, die hen ondersteunt bij het verduurzamen van het VvE bezit door het aanbieden van diensten en oplossingen.

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.