Isolatie daksysteem RockZero van ROCKWOOL

Isolatie daksysteem RockZero van ROCKWOOL

Met RockZero® Daksystemen biedt ROCKWOOL antwoord op de strengere energienormen en de hedendaagse comfortwensen. De prefab dakoplossing combineert goede bouwfysica met hoge isolatiewaardes. Dankzij de eigenschappen van ROCKWOOL steenwol is het mogelijk een dak te realiseren dat energie-efficiënt, luchtdicht en dampopen is. Gecombineerd met goede prestaties op het gebied van brandveiligheid en geluidsisolatie resulteert dit in een goed wooncomfort.

Eigenschappen:

Hoge isolatiewaardes:
Rockzero daksystemen maken isolatiewaarde mogelijk tot Rc = 10+ zonder dat daar constructieve aanpassingen voor nodig zijn

Geen Koudebruggen
Bij Rockzero worden de tengels niet rechtstreeks op de sporen bevestigd (zoals bij een traditionele dakopbouw), maar wordt er eerst een drukvaste isolatielaag over de sporen gelegd.

Goede akoestische prestaties
De geluidsisolerende prestaties van Rockzero daksystemen zijn uitstekend: i.v.m.  sandwich elementen met hardschuim isolatieplaten presteren Rockzero daksystemen ca. 7 tot 15 dB beter.

Brandveilig
Rockzero daksystemen met onbrandbare steenwol hebben vanwege de unieke opbouw standaard een brandwerendheid van 60 minuten. Wel zo veilig!

Zonnepanelen dak
Het Rockzero daksysteem kan worden voorzien van het volledig geïntegreerde-, en dak vullend Lociⓟ zonnepanelen dak. Lociⓟ is de oplossing voor de energietransitie en het hedendaagse efficiënte bouwen. Het esthetisch zonnepanelen-dak combineert de functie van dakbedekking én energieopwekking in één product. Alle toegepaste materialen worden in Europa geproduceerd.

Thema's

Isolatie

Oplossingen te vinden binnen thema isolatie in ICDuBo

Passief bouwen

Bij Passief Bouwen wordt ‘passieve’ energie van de zon en restwarmte optimaal benut.