Gevelsysteem geïsoleerd REDArt van ROCKWOOL

Gevelsysteem geïsoleerd REDArt van ROCKWOOL

20160628_094645

De energieprestaties van een gebouw verbeteren en tegelijk een nieuwe esthetische visie verwezenlijken: het kan met het buitengevelisolatiesysteem REDArt™. REDArt is een compleet isolatiesysteem voor de buitengevel, dat de  isolerende eigenschappen van steenwol combineert met ontwerpvrijheid voor de architect.

Afwerking
REDArt Brick kan worden toegepast bij zowel nieuwbouw als renovatie of bij na-isolatie van bestaande gevels. Het systeem bestaat uit de Ultra isolatieplaat, die tegen de gevel wordt verlijmd en later wordt afgewerkt met gezaagde gevelstenen. De isolatie wordt vlak uitgevoerd, waardoor er geen beperkingen zijn voor wat betreft lagen- en koppenmaten. Met de keuze uit diverse kleuren en structuren creëert u een op maat gemaakte bakstenen gevel, in het door u gewenste metselverband.

REDArt Siliconen is een KOMO-gecertificeerd buitengevelisolatiesysteem met sierpleister op siliconenbasis, verkrijgbaar in verschillende structuren en kleuren. Dit systeem wordt geleverd met een systeemgarantie van 10 jaar en is bij uitstek geschikt voor sociale woningbouw en renovatie. De REDArt pleisters zijn verkrijgbaar in ruim 200 kleuren. Dit, in combinatie met de verschillende afwerkingsstructuren, stelt u in staat iedere gewenste uitstraling te creëren.

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Passief bouwen

Bij Passief Bouwen wordt ‘passieve’ energie van de zon en restwarmte optimaal benut.

Isoleren – Stap 2: energie besparen

Duurzaam MKB