Seminar WTW Natuurlijk op 15 juni 2018

Nieuwe oplossingen te zien in ICDuBo
2 mei 2018
Geïntegreerde zonwering en energieopwekking
14 mei 2018

Seminar WTW Natuurlijk op 15 juni 2018

Benieuwd naar alle voors en tegens van WTW-ventilatie?
Kom dan naar het seminar WTW Natuurlijk!

Partner Zehnder organiseert op vrijdagochtend 15 juni 2018 het seminar WTW Natuurlijk in ICDuBo.

Nul-op-de-meter (NOM)woningen, Plus op de meter-(POM)huizen, All-Electric en andere duurzame initiatieven in de woningbouw worden breed omarmd en niet langer beschouwd als toekomstmuziek. Gemene deler in deze initiatieven is de aandacht voor goede isolatie en daarbij een goed werkend ventilatiesysteem. In een duurzaam woonconcept biedt ventilatie met warmteterugwinning (WTW) belangrijke voordelen. Benieuwd welke dit zijn? Kom dan beslist naar het seminar WTW Natuurlijk!

In het seminar WTW Natuurlijk! worden alle voors en tegens van een warmte-terug-win systeem open en eerlijk met u gedeeld. Hoe werkt het WTW-systeem precies? Welke beloftes kunnen worden waar gemaakt? Waar heeft u of de bewoner rekening mee te houden? Wat is de invloed van het openzetten van een raam op het systeem? Allemaal vragen die tijdens het seminar aan bod gaan komen.

Theorie en de praktijk

Rode draad in dit seminar zijn woningen gebouwd door Van Wijnen. Vanuit een praktijkcasus nemen sprekers Jerôme Corba (Adviseur binnenklimaat bij Zehnder Group Nederland B.V.) en Dick van Ginkel (Regisseur Duurzaamheid en Innovatie bij Van Wijnen) u mee in hun ervaringen met WTW-ventilatie. Aan de hand van de gebieden energie, comfort en luchtkwaliteit worden de genomen keuzes binnen het project toegelicht en de resultaten met u gedeeld.

Agenda vrijdag 15 juni 2018

09.00 uur Ontvangst met koffie en thee
09.30 uur Lezing
11.30 uur Rondleiding
12.15 uur Lunch
13:00 uur Einde programma

Gratis aanmelden: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *