Woonhuis Duurzaam

Woonhuis Duurzaam

WOONHUIS DUURZAAM – Uw partner in duurzaam beheer

Voor uw Energielabel, uw QuickScan en uw Maatwerkadvies

De grootste uitdaging van deze tijd is de aarde leefbaar te houden. Een aarde met schone lucht, schoon water en een vruchtbare bodem, die we door kunnen geven aan onze kinderen en toekomstige generaties. Iedereen kan een steentje bijdragen. Bij WOONHUIS duurzaam doen wij dat door met particulieren en professionals samen te werken aan een samenleving waarin het streven naar energiebesparing en duurzame oplossingen centraal staat.

Advies op maat

De gecertificeerde EPA-W – en EPA-U adviseurs van WOONHUIS duurzaam zijn gespecialiseerd in het opsporen en het in kaart brengen van zwakke of ontbrekende schakels in de isolatie van uw woning of bedrijfspand. Vaak kunt u met een kleine verandering of aanpassing al enorm besparen op het energieverbruik. Een QuickScan of een uitgebreid Maatwerkadvies zijn hiervoor onmisbare hulpmiddelen.

Grotere energie-opwekkende toepassingen zoals zonnepanelen en zonnecollectoren, maar ook warmtepompen worden namelijk pas écht interessant als de opgewekte energie niet tegelijkertijd weer verloren gaat als gevolg van zwakke of ontbrekende isolatie in uw woning of bedrijfspand. Een goede isolatie is de beste basis voor energiebesparing.

Energielabel

Ook op het gebied van Energielabels voor zowel woningen als bedrijfspanden is WOONHUIS duurzaam de dienstverlener bij uitstek. Wilt u uw Energielabel definitief maken? Of wilt u gewoon een beter Energielabel?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of bezoek onze website: www.woonhuis-duurzaam.nl

WOONHUIS duurzaam is u graag van dienst!

beeld01

Oplossingen