Techneco

Techneco

Denken in oplossingen ten aanzien van het gebruik van duurzame energiesystemen. Dat is wat Techneco beweegt. Daar liggen onze roots. Al ruim 20 jaar zet Techneco zich in om een doorbraak in de toepassing van duurzame energiesystemen te realiseren. Betrouwbaarheid, vernieuwing en gedrevenheid kenmerken onze werkwijze. Naast energiebesparing staat klanttevredenheid bij Techneco hoog in het vaandel.

Techneco levert elektrische warmtepompen, gasabsorptiewarmtepompen en hybride warmtepompen voor de woningbouw en de utiliteitsbouw, zowel voor de nieuwbouw als de renovatie. Maar ook voor vakantie woningen, zwembaden, woonboten en kwekerijen. Daarnaast kunnen wij de bronnen en het afgiftesysteem leveren. Ons ervaren team is altijd op de hoogte van de nieuwste techniek en ontwikkelingen in het vakgebied.

Naast losse componenten biedt Techneco compleet geïntegreerde klimaatsystemen aan; dus zowel de bron, de warmtepomp, de aansluitsets en het afgiftesysteem. Wij zorgen ervoor dat de verschillende componenten perfect op elkaar zijn afgestemd. Bovendien heeft Techneco het grootste assortiment kwaliteitswarmtepompen in Nederland! Daardoor worden de beloofde rendementen ook daadwerkelijk behaald. De verkoop en installatie van onze systemen loopt via de installateur.

De door Techneco ontwikkelde Elga  is een slimme modulerende warmtepomp die samenwerkt met een (bestaande) HR-ketel. Bovendien is de Elga geschikt voor verwarming en koeling van de woning. De Elga zorgt met haar aantrekkelijke terugverdientijd voor een opmars van de energiezuinige bestaande woning. In 2010 won Techneco met de Elga ‘Het ei van Columbus’, een prestige prijs op het gebied van duurzaamheid & innovatie.

De Toros warmtepompen zijn door Techneco ontwikkelde en in Nederland geproduceerde (combi)warmtepompen geschikt voor ruimteverwarming,  -koeling en tapwaterverwarming. Bijzonder in deze warmtepompen is de regeling, die speciaal is afgestemd op de Nederlandse installateur en gebruiker. Daarnaast is de Toros voorzien van uitgebreide monitoringsoptie en is het mogelijk de Toros te koppelen met zowel zon-pv (opwekking elektriciteit) als zoncollectoren (opwekking warmte) om tot een extreem duurzame en zuinige installatie te komen.

beeld01

Oplossingen

Warmtepomp hybride Elga van Techneco

De Elga is een slimme modulerende lucht warmtepomp die samenwerkt met elke bestaande gasketel.

Warmtepomp bodem Toros van Techneco

De Toros Vision water/water combiwarmtepomp zorgt in één apparaat voor zowel warm tapwater, als de verwarming van de woning.