Sylvania

Sylvania

Met een volledig scala aan producten is Feilo Sylvania een leverancier van professionele en architecturale verlichtingsoplossingen. Met meer dan 100 jaar ervaring in lampen en armaturen biedt Feilo Sylvania grensverleggende producten en systemen aan de publieke sector, maar ook aan de commerciële en private sector.

Feilo Sylvania is bijzonder trots op haar sterke productieverankering in Europa. In de afgelopen eeuw produceerden de groepsmerken; Concord, Lumiance en Sylvania lampen en armaturen in België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Deze centers of excellence zijn onze basis en staan borg voor innovatief ontwerp, ontwikkeling en productie in overeenstemming met de steeds veranderende vereisten van deze dynamische markt.

Sylvania lampen

Door het historisch uitgebreide assortiment van Sylvania lampen is het merk één van de meest gerenommeerde verlichtingsmerken ter wereld. Het bedrijf heeft fabrieken en onderzoekscentra over de hele wereld.

Sylvania armaturen

Sylvania kan bogen op een uitgebreid portfolio van aantrekkelijke en goedkope lichtarmaturen voor industriële en commerciële toepassingen.

Concord

Een van de topmerken in Europa voor architecturale verlichting, met bijzondere aandacht voor technische prestaties en esthetische vormgeving. Concord richt zich vooral op de behoeften en wensen van architecten en lichtontwerpers.

Lumiance

Lumiance heeft een uitgebreid assortiment modern vormgegeven armaturen voor een breed scala aan toepassingen, zoals winkelverlichting, kantoorverlichting, verlichting in hotels en restaurants.

beeld01

Oplossingen

Verlichting systeem Sylsmart van Sylvania

SylSmart is een autonoom, energiebesparend en flexibel lichtbesturingssysteem binnen het Sylvania assortiment.