Solar Box

Solar Box

Zonnepanelen voor iedereen! SolarBox levert gebalanceerde en complete zonnepanelen pakketten en de losse onderdelen daarvan voor particulier, bedrijf en overheid. Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner, die uitblinkt door een optimale service en door gespecialiseerde en bekwame technische kennis. Vertrouwen en tevredenheid bij onze klanten streven wij in het bijzonder na. De prijzen die wij hanteren voor complete pakketten zijn zo vastgesteld dat iedereen voor een zeer scherpe prijs een set kan aanschaffen. Een lage Wattpiek prijs zegt niets over de kwaliteit en de toekomstig te behalen opbrengst in kWh.
SolarBox maakt zonne-energie voor iedereen toegankelijk en wij geloven dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om zelf energie op te wekken. Wij willen klanten graag adviseren over de beste oplossing voor hún specifieke situatie. Elke situatie is anders en dus ook elke oplossing.

We willen het kiezen van het voor ú juiste zonnestroom-systeem eenvoudiger maken en houden. Dit omdat er over duurzame producten en zonne-energie -helaas- nog heel wat onduidelijkheden, mythes en onwaarheden circuleren. Het is bijvoorbeeld vaak beter eerst naar uw verbruik te kijken. Bewustere keuzes leveren een lager verbruik op. En wat u niet aan energie verbruikt, hoeft ook niet te compenseren. Niets uitgeven is veel goedkoper dan terugverdienen.

SolarBox werkt nauw samen met Solar-Projects® wat het installatiewerk organiseert en uitvoert. Zij zijn bekend met alle zonnepanelen systemen die in Nederland op de markt zijn en kunnen deze vakkundig installeren. Vakkundig, omdat Solar-Projects® de montage van zonnepanelen er niet náást doet, maar zich volledig in die montage heeft gespecialiseerd.

Kernwaarden
Kwaliteit, betaalbaarheid, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid. Deze kernwaarden zijn sinds de oprichting van SolarBox een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Ze vormen een leidraad voor al onze activiteiten. Vanzelfsprekend is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) diep verankerd in onze manier van werken. SolarBox richt haar ondernemingsactiviteiten dan ook op drie dimensies, namelijk de markt, de mens en het milieu.

Waarom SolarBox:
•Volledig gespecialiseerd in zonnepanelen
•100% onafhankelijke begeleiding; niet merkgebonden
•Tien jaar praktijkervaring met hele grote én hele kleine opdrachten
•Maatwerk: voor elke klant een eigen oplossing
•Een goede service en after-sales.

beeld01

Oplossingen