Schüco

Schüco

Schüco Groep ontwikkelt en verkoopt systeemoplossingen voor ramen, deuren, vliesgevels, schuifsystemen, veiligheidstechnologie en zonwering. Naast deze innovatieve producten voor onder meer woningen en kantoren, biedt de onderneming adviezen en digitale ondersteuning in alle fasen van een bouwproject – van het eerste idee tot aan de planning, productie en montage. Daarbij horen ook de machines voor een rationele productie en een duurzame 360° visie ten aanzien van recycling.

Met wereldwijd meer dan 4.900 medewerkers streeft Schüco naar leiderschap in de branche, met de hoogste mate van technologie en service. De onderneming werkt er voortdurend aan nieuwe producten en services te ontwikkelen en te testen voor de gevels van uiteenlopende typen gebouwen, rekening houdend met lokale behoeften en eisen. 12.000 gevelfabrikanten, architecten, aannemers en investeerders werken met Schüco samen. Het bedrijf is actief in meer dan 80 landen en realiseerde in 2017 een omzet van 1,575 miljard euro.

Schüco presenteert zich in ICDuBo op het Innovatieplein met een aantal innovatieve geveloplossingen.

 

beeld01

Oplossingen

Gevelsysteem aluminium FWS 60 CV van Schüco

Het gevelsysteem is maximaal transparant dankzij de combinatie van de te openen raamprofielen met het stijl- en regelwerk.

Gevelsysteem aluminium FWS 35 PD van Schüco

Het aluminium gevelsysteem biedt een unieke gereduceerde aanzichtsbreedte van 35 mm – en vult daarbij thermische isolatiewaarden op passiefhuisniveau in.

Gevelsysteem ASS 70 BE VI van Schüco

Het schuif gevelsysteem is een functioneel monorail voor twee of driedubbel isolatieglas tot een vleugelgewicht van 400 kg en een vleugeloppervlak van 9 m².