Renson

Renson

RENSON® creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design. 

RENSON® is in Europa trendsetter op het vlak van ventilatie en zonwering. Vanuit een ervaring die teruggaat tot 1909, ontwikkelt RENSON® concepten en producten die een gezonde en comfortabele woon- en leefomgeving nastreven.

De nieuwe organisatie bestaat uit eenheden die zich specialiseren in natuurlijke ventilatie en zonwering. De organisatie steunt op een uitgebreide Research & Development-afdeling die in samenwerking met Europese onderzoeksinstellingen de laatste trends vertaalt in producten.

Daarnaast heeft RENSON® als organisatie nog extra troeven: een uitgebreide verkoops- en marketingafdeling waar klantvriendelijkheid, service en flexibiliteit centraal staan en een hypermoderne en milieuvriendelijke productieafdeling. RENSON® met hoofdzetel in Waregem heeft verscheidene verkoops– en productieafdelingen verspreid binnen Europa en daarbuiten.

beeld01

Oplossingen

Warmtepomp ventilatie Endura

Met Renson systeem E+ wordt vraaggestuurde ventilatie en warmtepomptechnologie intelligent geïntegreerd in één toestel.

Ventileren natuurlijk Healthbox van Renson

Healthbox 3.0 zorgt via natuurlijke ventilatie op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht.

Ventileren collectief Oxygreen van Renson

Met OxyGreen Collectief is individueel vraaggestuurd ventileren per woning in de gestapelde bouw eenvoudig mogelijk.