Pro Ecocoatings

Pro Ecocoatings

Duurzame Verf voor Schildersbranche en Consument

Er is veel veranderd in de wereld van de verf. En dat is maar goed ook. De zogenaamde ‘groene verf’ is tegenwoordig kwalitatief net zo goed of zelfs beter dan de synthetische variant. En omdat de verf langer meegaat is deze ook niet duurder. Duurzame verf is, zeker voor de consument, echter nog vaak lastig te bestellen. Wij gaan met veel plezier en enthousiasme hier verandering in aanbrengen.

Voor de consument is deze webshop bij uitstek een plek om ‘groene’ verf aan te schaffen. De fysieke plek waar wij gevestigd zijn is goed bereikbaar voor de bouwprofessionals die milieubewuste verf willen aanschaffen. Maar ook de consument kan daar ter plekke zich laten informeren over de door ons aangeboden producten. Naast duurzame verf willen wij ook duurzame behang en wandspecialist worden.

Onze filosofie is duurzaamheid in alle opzichten

Onze filosofie is dat we in een tijd leven waarin we voor grote uitdagingen staan als maatschappij. Onder andere op het gebied van duurzaamheid. Duurzaamheid wordt door ons niet alleen gezien als een product wat zo lang mogelijk mee moet gaan. Ook de milieu impact en kwaliteit van verf moet hoogwaardig zijn in onze optiek.

Breed Assortiment in Duurzame Verf

Het aanbod van duurzame verven is tegenwoordig breed en wordt steeds breder. Zowel oplosmiddelhoudend als watergedragen, sommige producten met een zeer hoog gehalte aan natuurlijke grondstoffen, andere met een lager percentage, maar allemaal merken die op hun manier bezig zijn met duurzaamheid!

Groene Verf in alle Kleuren

Wij hebben ons productaanbod zo gemaakt dat er voor elke oplossing een product is. De zeer zuivere verven kunnen slechts in een beperkt aantal kleuren geleverd worden, aangezien natuurlijke pigmenten een beperkter kleurenscala hebben dan niet natuurlijke pigmenten. Verven met een andere samenstelling kunnen in meer of alle kleuren geleverd worden.

Schilders Van Nu

Voor de oprichter van Pro Ecocoatings, Ernst de Nobel, was de keuze om een webshop te beginnen met duurzame verf een logisch gevolg van zijn werkzaamheden als duurzame schilder.

Ernst de Nobel  is actief binnen het collectief Schilders Van Nu, een landelijk netwerk van duurzame schilders. Meer over Schilders Van Nu.

Pro Ecocoatings is betrokken bij het Paviljoen Natuurlijk Schilderen in ICDuBo.

beeld01

Oplossingen