Plus Projects

Plus Projects

Plus Projects is een adviesbureau dat streeft naar duurzame relaties met klanten en subsidieverleners, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen en met durf om boven het maaiveld uit te steken. Wij voorzien onze klanten van maximaal subsidieadvies om hun innovatieprojecten op het gebied van product- of softwareontwikkeling en/of duurzaamheidsprojecten te kunnen realiseren. Maximaal advies houdt voor ons in dat wij alles uit een project halen wat er in zit, dit doen we door middel van de volgende hoekstenen:

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak is belangrijk voor ons. Wij benaderen elke opdrachtgever en elk project met een vast team van consultants en een maatwerk aanpak. Op die manier geven wij vorm aan een duurzame, constructieve relatie met al onze opdrachtgevers.

Kritisch, zorgvuldig, professioneel

Wij zijn zorgvuldig en professioneel in ons werk zodat we geen details of nuances missen. Het betekent dat wij vaktechnisch up-to-date zijn, het proces bewaken en proactief begeleiden en – bovenal – ons aan afspraken en deadlines houden. Een geslaagde subsidieaanvraag hangt hier immers van af.

Complexe subsidievraagstukken, heldere aanvraag

Veel projectideeën lijken eenvoudig maar blijken complex. Het is de kunst om dergelijke vraagstukken te ontrafelen, ontbrekende stukken boven tafel te krijgen en alle informatie te verwerken tot één duidelijk projectplan. Daarin ligt onze bewezen meerwaarde.

beeld01

Oplossingen