Patroonfabriek

Patroonfabriek

De Patroonfabriek is een showroom voor handgemaakte tegels en andere exclusieve tegelproducten. Je vindt er een groot assortiment  Portugese cementtegels, ook wel Portugese tegels en ook Marokkaanse Zelliges, geglazuurde patroontegels, handgeschilderde tegels en op maat gemaakte tegeltafels. De meeste tegels worden ambachtelijk geproduceerd. De technieken waarmee dat gedaan wordt zijn vaak eeuwen oud, de makers zelfs kunstenaars.

Je krijgt uitgebreide informatie en begeleiding door interieurarchitect Caroline Tintel. Zij kijkt niet alleen naar de vloer of wand, maar naar het grotere geheel. Ze kan beeldmateriaal maken om te laten zien hoe de vloer of wand er uit komt te zien.

Service is bij de Patroonfabriek heel belangrijk. De service begint voordat de keuze wordt gemaakt en gaat ook door na het leveren van de tegels. Als er vragen zijn over onderhoud, plaatsen, reparaties of zelfs restauraties helpt de Patroonfabriek je ook.

beeld01

Oplossingen

Vloerafwerking Portugese Cementtegels van Patroonfabriek

Portugese Cementtegels zijn niet gebakken maar geperst en hebben in plaats van  een glazuurlaag een 5mm massieve toplaag van marmerpoeder.