Navos

Navos

Navos Klimaattechniek B.V. levert en ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige producten die innovatief, energiebesparend en milieubewust zijn. Het verbeteren van het comfort in verblijfsruimten staat bij ons voorop.

BioClina

Met het oppervlakte afgiftesysteem van BioClina voor verwarmen en koelen heeft Navos op de vakbeurs Energie 2009 de Energie Innovatieprijs gewonnen. De Energie Innovatieprijs is al een aantal jaren onderdeel van de vakbeurs Energie. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen op vier aspecten; innovativiteit, energiebesparing, marketingwaarde en de bijdrage die het product levert aan duurzaamheid. De jury voor de Innovatieprijs koos het BioClina systeem uit 31 inzendingen.

Alpha-LupoTherm reflecterende isolatie

Voor zowel renovatie als nieuwbouw de beste bescherming tegen warmte in de zomer en energiebesparende bescherming tegen kou in de winter.

Alpha-LupoTherm is opgebouwd uit 8 lagen polythyleen luchtbolletjesfolie en 5 lagen PE-folie met aan 2 zijden opgedampt hoogglans aluminium. De werking ervan is vergelijkbaar met dat van ruimtepak, thermoskan of de inmiddels bekende dunne alufolie deken, waarmee ambulanceverplegers een gewonde beschermen tegen de kou, oftewel waar geen warmte verloren mag gaan. Indien bewezen is dat het funcioneert, waarom zouden we het dan niet toepassen in gebouwen?

beeld01

Oplossingen

Warmteafgifte klimaatmatten Bioclina van Navos

Klimaatmatten van Navos is een lage temperatuur verwarming (LTV) die kunnen worden toegepast in de wand, vloer of plafond.