Meerbouw

Meerbouw

Meerbouw Rotterdam is al jarenlang uw professionele partner op het gebied van onderhoud, renovatie, restauratie en nieuwbouw. Onze organisatie richt zich op het realiseren van verschillende projecten binnen de zakelijke markt. Wij zijn actief in Midden –en West Nederland.

Meerbouw Rotterdam kenmerkt zich door vakmanschap, flexibiliteit en slagvaardigheid. Wij staan voor duurzaam ondernemen en een goede samenwerking met zowel onze opdrachtgevers als onze werknemers. Wij streven naar continuïteit en een optimaal resultaat.

Materiaalgebruik
Meerbouw Rotterdam B.V. bewijst dat groei en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hand in hand kunnen gaan. Een van de fundamenten van de organisatie is respect voor mens en milieu. Daarom wordt al sinds 2010 gebruik van FSC® gecertificeerd hout. Dit hout wordt gewonnen uit verantwoord beheerde bossen.
Meerbouw Rotterdam B.V. staat bij FSC geregistreerd onder nummer SCS-COC-000652-OE.

Afvalverwerking
Het scheiden van afval is een speerpunt van de organisatie. Vanzelfsprekend wordt papier, hout- en bouw- en -sloopafval separaat aangeboden. De partner hergebruikt hierin meer dan 98% van het opgehaalde materiaal.

Veiligheid
De organisatie beschikt over een VCA** certificaat. Met een VCA certificaat wordt aangetoond dat Meerbouw Rotterdam B.V. op een groot aantal punten voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Hiermee wordt voorkomen dat er diverse acties moeten worden ondernomen ter waarborg van de veiligheid, gezondheid en milieu, aangezien dit allemaal al van tevoren is geregeld.

beeld01

Oplossingen