Masterwatt

Masterwatt

Masterwatt – specialist in elektrisch verwarmen

Masterwatt B.V. is uw specialist in elektrisch verwarmen met een ruim assortiment aan kwalitatief uitstekende afgiftesystemen en producten. Wij zijn een geautoriseerde fabrieksagent van gerenommeerde A-merken uit Duitsland. Ons assortiment bestaat uit diverse elektrische afgiftesystemen, zoals radiatoren, convectoren, vloerverwarming, infrarood-panelen en infraroodfolie. Al deze producten zijn voorzien van geavanceerde regelingen en thermostaten, eenvoudig te bedienen, ook vanaf tablet of smartphone. Daarnaast hebben onze producten een prachtig design, waardoor ze zowel in een klassiek als modern interieur uitstekend toe te passen zijn.

Kwaliteit en advies

Masterwatt B.V. levert uitsluitend producten van hoogstaande kwaliteit van Duits fabrikaat. Onze producten zijn daarom voorzien van alle noodzakelijke keurmerken op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Omdat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn kunnen we lange garanties op al onze producten geven. Naast het leveren van afgiftesystemen kan Masterwatt BV u ook uitstekend adviseren op het gebied van duurzaamheid, energiezuinigheid op installatiegebied. Elk vraagstuk is anders en vraagt dus een maatwerk advies en oplossing. Voor zowel bouwkundige en installatietechnische vraagstukken in woningbouw- en utiliteitsbouw bent u bij ons aan het juiste adres voor een gedegen advies.

Transformatie van verwarmen met gas naar verwarmen met elektriciteit.

Het gebruik van fossiele brandstoffen zoals gas voor verwarming is slecht voor het milieu door onder andere de hoge CO2-uitstoot. Ook hebben systemen op basis van gas veel energieverlies door uitstoot van warmte via rookgassen en lange leidinglengtes van de systemen. Het gebruik van elektrische afgiftesystemen zal de komende jaren enorm toenemen. Elektriciteit kan duurzaam opgewekt worden door wind-, water en zonne-energie te gebruiken. Elektriciteit kan ook heel goed decentraal opgewekt door zonnepanelen op het dak te plaatsen worden, waardoor woningen all-electric uitgevoerd kunnen worden. Ook is het toepassen van elektrische verwarmingssystemen vaak voordeliger in het gebruik dan de traditionele systemen, doordat deze systemen efficiënt en gericht kunnen verwarmen.

beeld01

Oplossingen

CV ketel elektrisch van Masterwatt

In combinatie met bijvoorbeeld zonnepanelen kan een elektrische cv ketel uiterst efficiënt omgaan met energie.

Warmteafgifte elektrisch door Masterwatt

Elektrische warmteafgifte via radiatoren en infrarood panelen.