Inno-gie

Inno-gie

Inno-gie b.v. is specialist in het leveren van innovatieve en duurzame energie oplossingen voor ondernemend Nederland en België.

Door middel van het DOEN concept Inno-gie de jaarlijkse energiebehoefte te reduceren en te verduurzamen, het primaire arbeidsproces optimaal te ondersteunen en de productiviteit van de medewerkers te vergroten door een beter werkklimaat te creëren.

Energiezuinig (passief) koelen, energiezuinige verlichting en het efficiënt verwarmen zijn enkele maatregelen die bedrijven kunnen nemen om energie te besparen. Binnen het DOEN concept richten wij ons onder andere op het efficiënt en duurzaam verwarmen door middel van infraroodtechnologie. Wanden, muren, plafonds en alle andere objecten in de ruimte worden geleidelijk opgewarmd door directe straling. Dit is een volkomen natuurlijk proces, net als bij verwarmen door de zon. Veelal wordt gewerkt in slechts enkele delen van het gebouw en zijn de gebouwen veelal zeer hoog en slecht geïsoleerd. Dit leidt tot enorme stookkosten omdat alle lucht in de ruimte als warme lucht naar het plafond stijgt. Door de infraroodverwarming alleen daar toe te passen waar men daadwerkelijk aan het werk is, wordt er efficiënt verwarmd en bespaard.

beeld01

Oplossingen

Warmteafgifte infrarood Heatscreens Inno-gie

De Heatscreen infraroodpaneel van Inno-gie is toepasbaar voor het verwarmen van grote (hoge) ruimtes.