Inexeon

Inexeon

Inexeon is gespecialiseerd in het reviseren en repareren van elektronica en mechanica en reviseert onder andere op grote schaal onderdelen voor klimaatsystemen waaronder printplaten en ventilatoren. Daarnaast reviseert Inexeon omvormers voor zonnepanelen van elk fabricaat. Door onze strakke procedures, intern opgeleide medewerkers en zeer georganiseerde en efficiënte werkprocessen leveren wij de hoogst mogelijke kwaliteit. Met een uitvalspercentage van minder dan 1% en meer dan 300 gereviseerde producten per dag staat Inexeon voor kwaliteit, betrouwbaarheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Revisie & Reparatie

Onze productieafdeling repareert en reviseert elektronica en (fijne) mechanica. Hierbij worden strakke procedures gevolgd waardoor hoge kwaliteit, vaste levertijd en scherpe prijzen gegarandeerd zijn.

Wij reviseren op grote schaal elektronica en mechanica voor  comfortsystemen met over het algemeen een langere garantietermijn dan een fabrieksartikel. Onze klanten zijn de installateurs en groothandels in Nederland en daarbuiten.

Daarnaast wordt er zeer specialistische data apparatuur gerepareerd waarbij er gebruik wordt gemaakt van zeer geavanceerde soldeertechnieken.

Ontwikkeling

Onze ontwikkelafdeling ontwikkeld een breed scala aan technische oplossingen waaronder reparatie- en revisieprocessen voor elektronica en (fijne) mechanica. Onze techneuten gaan tot het uiterste om elk probleem om te zetten naar een oplossing.

Wij beschikken over een uitgebreid arsenaal aan apparatuur in onze toolshop waaronder een 3D printer, CNC freesmachine en zeer geavanceerde meetapparatuur met een nauwkeurigheid van 0,002 mm. Op deze manier zijn wij zeer zelfstandig en ligt hetgeen wat in de ochtend is bedacht in de middag al op tafel.

beeld01

Oplossingen

Revisie onderdelen klimaatsysteem door Inexeon

Inexeon reviseert onderdelen voor klimaatsystemen waaronder printplaten en ventilatoren met over het algemeen een langere garantietermijn dan een fabrieksartikel.