Imbema SMT

Imbema SMT

Imbema SMT denkt in synthetische materialen zoals kunststof en rubber. Veelzijdige producten, waarmee we oplossingen kunnen bieden voor uw vraagstuk. Met onze expertise op het gebied van thermovormen kunnen we elke mogelijke vorm uit kunststofschuim produceren. Onze ervaring op het gebied van akoestische isolatie zetten we in om met onze norm overstijgende producten elke akoestische uitdaging aan te gaan.

Voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld producten werken we samen met eindgebruikers. Onze ondervloeren en producten voor akoestische isolatie worden in nauwe samenwerking met aannemers, ingenieurs en architecten voor u ontwikkeld. Daarbij staan passief bouwen en duurzaam renoveren centraal. Onze grondstoffen komen alleen van Nederlandse en Europese topfabrikanten.

Voor de beste grondstoffen werken we nauw samen met onze partners om zo ons productenpakket samen te stellen. Hierbij wordt rekening gehouden met de gevolgen voor mens en milieu. Zo verwerken wij in onze producten o.a. recyclebare kunststoffen en rubbers. Onze producten worden gemaakt in schone Europese fabrieken onder uitstekende

 

 

beeld01

Oplossingen

Geveldichting Hanno van Imbema SMT

Luchtdicht bouwen en energie besparen met Hanno® afdichtingsoplossingen.

Isolatie Isolgomma van Imbema SMT

Isolgomma® is een ultra dunne akoestische wand- en vloerisolatie voor renovatie en nieuwbouw.