Farvocolor

Farvocolor

Farvocolor levert verf zonder giftige chemische stoffen…. prettig om mee te werken, professionele kwaliteit, en niet duurder, wel duurzamer!

Farvocolor is importeur van Auro en Uula Lijnolieverf, groothandel voor Aquamaryn en Tierrafino Leemstuc. Fluxaf reinigings- en groene verfafbijt producten.

Uula lijnolieverg

Als in Scandinavië vraag ontstaat naar klassieke verf voor restauratieprojecten, wordt in 1975 Uulatuote Oy opgericht. Sindsdien wordt in een moderne fabriek uiterst efficiënt duurzame lijnolieverf van hoogwaardige kwaliteit gemaakt met een karakteristieke uitstraling. Prachtige kleuren door gebruik van aardpigmenten.

Auro

Auro is de absolute voorloper op het gebied van consequent ecologische natuurverven, houtverzorging en reinigingsproducten.

Auro verf-, lak-, olie- en wasproducten, verzorgings-, en reinigingsmiddelen bewijzen dat producten gemaakt van natuurlijke grondstoffen zeer efficiënt en krachtig zijn en bieden een unieke combinatie van een hoge technische, esthetische en ecologische kwaliteit.

Aquamarijn

Vanuit de overtuiging dat de levende natuur veel meer te bieden heeft dan welke chemische oplossing ook, legt Aquamarijn Natuurverf zich volledig toe op het ontwikkelen, produceren en vermarkten van duurzame verven, oliën en wassen gemaakt van herwinbare natuurlijke grondstoffen.

Uitgangspunt is een optimale balans tussen maximale technische bruikbaarheid, duurzaamheid en esthetiek enerzijds en minimale milieu- en gezondheidsbelasting anderzijds.

 

beeld01

Oplossingen