Fagerhult

Fagerhult

Fagerhult ontwikkelt, produceert en verkoopt professionele verlichtings- systemen voor openbare ruimtes als kantoren, scholen, winkels, industrie én voor de zorg- en recreatiesector.

Duurzaamheid

Duurzaamheid en lange termijn denken zijn belangrijke begrippen voor Fagerhult. Wij staan bekend om onze stabiele (financiële) resultaten. Maar bij het bepalen van onze doelen en strategie zijn we ons ook zeer bewust van het feit dat duurzaamheid impliceert dat wij de verantwoordelijkheid moeten nemen voor de wijze waarop we het milieu en de maatschappij als geheel beïnvloeden.

Fagerhult lease plan

In antwoord op verzoeken uit de markt biedt Fagerhult complete financiering van verlichtingsprojecten aan. Hierdoor worden duurzame verlichtingsoplossingen nu wel gerealiseerd waar dat voorheen vanwege investeringsredenen niet lukte.

Het “Fagerhult Lease Plan” is tot stand gekomen in samenwerking met een gerenommeerde Nederlandse lease maatschappij. Het product is exclusief ontwikkeld voor de publieke sector (w.o. health care, onderwijs) en kent een unieke looptijd tot maximaal 9 jaar. Gedurende de looptijd geldt volledige garantie. Bijzonder is de mogelijkheid om ook installatie en programmering mee te financieren.

beeld01

Oplossingen

Verlichting voor scholen Fagerhult

Fagerhult heeft een compleet nieuw verlichtingsconcept voor scholen ontworpen. De schoolverlichting is een educatief hulpmiddel, die ook nog eens energie bespaart.

Verlichting systeem Tunable White Fagerhult

Tunable White is kunstlicht die afgestemd kan worden op onze persoonlijke voorkeur!