EromesMarko

EromesMarko

Welkom bij EromesMarko, dé Onderwijsinrichter

We zijn een jonge onderwijsinrichter, voortkomend uit de fusie van twee oude onderwijsinrichters. Een Nederlandse producent die innovatief, duurzaam, dichtbij en betrokken is.

Voor alle typen onderwijs hebben we prachtige oplossingen in producten, concepten en dienstverlening. Met passende en creatieve inrichtingen willen we een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs.
EromesMarko is een inrichter die de specifieke (veranderende) visie en werkwijze van een school snapt en kan helpen om de huisvesting te verbeteren. Wij hebben creatieve  inrichtingsconcepten ontwikkeld om in die veranderende en veelzijdige vraag te voorzien.

EromesMarko werkt samen met partijen rondom het onderwijs zoals onderwijsadviesbureaus, architecten, mede-leveranciers en andere onderwijsexperts. de Rolf groep en Knapvilla zijn hier voorbeelden van. Wilt u ook met ons “co-creëren”? We bespreken graag de mogelijkheden.

Regelmatig organiseert Eromesmarko speciaal voor het onderwijs gratis seminars.
Met de EromesMarkoschool bieden we voor iedereen die met onderwijs te maken heeft de gelegenheid om ideeën uit te wisselen en kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen in de sector. Deze kennisdagen worden een aantal maal per jaar georganiseerd, bijvoorbeeld over onderwijsvernieuwing, veranderende leeromgevingen, sfeer op school en PR voor scholen. Kijk op www.eromesmarkoschool.nl naar de eerstvolgende bijeenkomst van specialisten .

EromesMarko is er trots op om als een van de weinige meubelfabrikanten te kunnen zeggen dat het eigen assortiment geheel in Nederland geproduceerd is. Wij bevorderen hierdoor de werkgelegenheid in Nederland en leveren daarnaast ook een positieve bijdrage aan het verminderen van CO2-uitstoot, doordat de transport afstanden zeer minimaal zijn.

De producten worden gemaakt in de geavanceerde fabrieken in Wijchen, Hoogeveen en Emmen.
Doordat wij de productie volledig in eigen beheer uitvoeren, zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen wij een stabiele kwaliteit en levertijd garanderen.

EromesMarko heeft het meubilair geleverd voor de Schoolwijzer.

EromesMarko - Flexi en Kringtafels en Flexstoel

beeld01

Oplossingen

Meubilair scholen EromesMarko

Flexibel en duurzaam schoolmeubilair van EromesMarko.