Energiewacht

Energiewacht

Energiewacht Groep is al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 280 medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze 280.000 particuliere en zakelijke klanten.

Maar we doen méér dan alleen de vertrouwde CV-ketel: we ontzorgen onze klanten op het gebied van het hele binnenklimaat. We geven energieadvies, doen veiligheidskeuringen, isoleren woningen, leveren veiligheidssystemen en verbeteren woningventilatie. Duurzame producten zoals zonneboilers, zonnepanelen en HRe-ketels staan bij ons centraal. Energiewacht Groep is aangesloten bij de Uneto-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Energiewacht Groep wil een voorbeeld zijn in het gebruik van duurzame technologie voor het binnenklimaat. Daarom stimuleren we initiatieven op dit gebied en nemen we hierin het voortouw. Wij bieden diverse duurzame producten, zoals zonneboilers, zonnepanelen, warmtepompen, energieadvies en isolatie. We werken mee aan projecten van lokale overheden om woningen naar een hoger energielabel te brengen.

PlusJeHuis met het gemak van Energiewacht

We helpen zoveel mogelijk mensen bij het besparen op energie en het gebruik van duurzame energie. Met PlusJeHuis kies jij en realiseren wij:

  • Ondersteuning bij productorientatie
  • Energiescan van de woning
  • Adviesrapport en gesprek
  • Installatie van de maatregelen
  • Nazorg en onderhoud

 

beeld01

Oplossingen