De Installatie Adviseur

De Installatie Adviseur

De Installatie Adviseur is een onafhankelijk installatie adviesbureau dat adviezen geeft op het gebied van duurzame (her)ontwikkelingen en optimalisering van nieuwe en bestaande installaties. In het installaties advies dat wij gegeven is een comfortabele leef- en werkomgeving het centrale doel. We zien installaties dan ook bij uitstek als hulpmiddel, niet als uitgangspunt.

Ieder installatie advies begint met een verkenning van de wensen en het beschikbare budget van de opdrachtgever. Op basis van deze uitgangspunten zetten wij de rendabele technische oplossingen voor uw gebouw op een rijtje. We zorgen ervoor dat u niet alleen snapt welke technische installatie we adviseren maar ook waarom.

Onze adviseurs beschikken over een brede kennis van techniek van verwarming, koeling luchtbehandeling tot elektrotechniek, data en domotica. Wij zijn actief op vele markten, van woningbouw tot grote kantoorcomplexen, gemeentehuizen tot zwembaden, voetbalstadions tot industrie. Bovendien zijn de adviezen die onze adviseurs u bieden duurzaam, creatief en passend binnen uw budget. Met een advies van De Installatie Adviseur haalt u dus altijd optimaal rendement uit uw investering. Nu en in de toekomst.

beeld01

Oplossingen