Da Maestro

Da Maestro

Missie en Visie van Da Maestro
In de laatste tijd geniet het begrip integriteit veel belangstelling.
Voor ons betekent het: het voldoen aan een reeks van regels dat wij ons, onze medewerkers en onze klanten opleggen, waarbij de wet vanzelfsprekend voor ons de ondergrens vormt. Da Maestro heeft vanaf dit vertrekpunt twee toetsstenen ontwikkeld voor haar organisatiebeleid.

Toetsstenen

Dienstbaarheid
1. Wij zijn vrij in gebondenheid met ons en de ander.
2. Wij zijn trouw aan onze waarden. Dat betekent voor ons gericht samenwerken, doel- en kostenbewust zijn, doen wat we beloven en onze klanten centraal stellen.

Humaniteit
1. Wij tonen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid Wij investeren in duurzaam ondernemen. Wij steunen de creatieve ontwikkeling van de samenleving, jeugd en het milieu.
2. Onze medewerkers mogen rekenen op respect en vertrouwen.

Innovatief
1. Wij zijn helder en transparant over wie wij zijn en hoe wij werken.
2. Wij zijn realistisch en moedig. Wij zijn innovatief. De ontwikkelingen van morgen zijn ons niet vreemd.

Integriteit
1. Wij zijn integer. Dat betekent voor ons fair en transparant handelen, verantwoordelijkheid geven en nemen .
2. Wij dragen zorg voor een zorgvuldig ondernemingsbestuur. Wij staan voor vrij ondernemerschap en eerlijke concurrentie net als onze zakelijke relaties.

Infraroodpanelen

Infrarood verwarming is de nieuwe manier van verwarmen goedkoop en effectief , stabiele luchtvochtigheid: (goede lucht kwaliteit+ warmtebehoud!).
NIET de lucht wordt verwarmd, maar de muren vloeren, daarna wordt de warmte aan de lucht afgegeven, hierdoor ervaart u 2/3 graden eerder het warmte/comfortgevoel,einde aan koudeval en aantasting van vensterbanken,  geen Schimmel!
Infrarood voelt comfortabeler aan dan de conventioneleverwarming overal is het gelijkmatig warm.

Infrarood geeft een beter rendement geen overbodige warmte op de verkeerde plaats zoals aan het plafond.
Infrarood verwarming is gezond, geen warmteverlies als een deur/of raam opengaat.
Veilig geen kans op koolmonoxide en/of gaslekkage.
Geen bevriezingsgevaar ( t.o.v. CV waarvan de leidingen kunnen bevriezen) Slimme manier om uw huis te verwarmen met infraroodverwarming.

Infrarood verwarming straalt luxe uit geen radiator meer, dus meer bionnenruimte, IR panelen kunnen als schilderij weggezet worden.

Verwarm alleen daar waar nodig is en op de juiste tijdstippen mede door individuele thermostaatbesturing, kan ook WIFI gestuurd.

beeld01

Oplossingen