Coolmark

Coolmark

Coolmark BV is bekend als dé groothandel voor koel-, vries- en klimaattechniek. Coolmark levert losse componenten tot compleet geëngineerde energiezuinige systemen.
Coolmark is officieel distributeur voor Mitsubishi Heavy Industries Airconditioning in Nederland.

Coolmark wil kwalitatief en kwantitatief dé toeleverancier voor de installateur in Nederland zijn op het gebied van koudetechniek, airconditioning en klimaatbeheersingssystemen. Coolmark wil zich onderscheiden d.m.v. superieure: productkennis, technische ondersteuning, betrouwbaarheid, service, logistieke dienstverlening. Dat willen we bereiken door het continue opleiden van medewerkers en gebruikers, en het actief delen van deze superieure kennis met collega’s, installateur en eindgebruikers. Coolmark wil een prettige werkomgeving creëren, open communicatie bevorderen en loyaliteit uitstralen. Coolmark streeft naar ethiek, maatschappelijk verantwoord ondernemen met energiezuinige oplossingen.

 

 

 

beeld01

Oplossingen

Warmtepomp lucht/water MHI Qton Coolmark

Door de Q-ton is het mogelijk om met een lucht/water warmtepomp tapwater in grote hoeveelheden te maken van 90 ºC.

Warmtepomp lucht/water MHI Hydrolution Coolmark

Het Hydrolution lucht-water warmtepompsysteem van Mitsubishi Heavy Industries biedt grote economische en milieutechnische voordelen.

Retailcontrol van Coolmark

De RetailControl geeft de installateur en de eindgebruiker de mogelijkheid om diverse (klimaat)technische systemen aan elkaar te koppelen.

Warmtepomp luchtgordijn Ecoair Coolmark

De Ecoair serie luchtgordijnen is een serie onderhoudsarme luchtgordijnen voor aansluiting op een warmtepompsysteem.