CC-TC

CC-TC

CC-TC is een onafhankelijk lichtadvies bureau, gevestigd in Zuid-Holland en landelijk opererend. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in de projectverlichting van kantoren, scholen, ziekenhuizen, retail, horeca, woningen tot industriële omgevingen voor zowel de binnen-als buitenverlichting. De eisen en wensen van onze klanten staan hierbij voorop.

Luisteren naar wat de opdrachtgever wil, vragen naar het waarom en daar dan de juiste oplossing voor vinden. Dit doen wij merkonafhankelijk. Om dit te kunnen realiseren geven we advies bij u op locatie. Daarna kunnen wij indien noodzakelijk en gewenst een lichtontwerp voor u maken. Door ons grote netwerk en directe lijnen met licht(toe)leveranciers, kunnen wij snel voor u schakelen. Eventueel kunnen wij ook bemiddelen bij installatiewerkzaamheden.

Kortom, CC-TC partner van ICDuBo die u graag ontzorgt!

Naast het geven van lichtadvies, zijn wij ook de exclusieve distributeur in Nederland van het Duitse verlichtingsmerk Summera. Het ontwerp van de Summera armaturen is gemaakt door Phoenix Design en in 2017 winnaar van het German Design Award. De Summera armaturen is in een complete lijn verkrijgbaar waardoor dit ideaal is voor vergader/directiekamers, ontvangst ruimten en (luxere)woningen. Het is een elegant en tijdloos design en naar eigen wens in diverse kleurvarianten verkrijgbaar.

beeld01