BZW Holland

BZW Holland

Al meer dan 45 jaar bieden we onze diensten aan als leverancier van professionele bouwmaterialen, gereedschappen, ijzerwaren, installatiemateriaal, sanitair, klimmaterieel, verf, kleding en leidingsystemen.

We hechten grote waarde aan een hoogwaardig productniveau en kritische materiaalkeuze. Een snelle en optimale dienstverlening kenmerkt onze manier van werken. Persoonlijk contact staat hierbij centraal. Wij willen onze klanten echt leren kennen. Bovendien leren wij weer van de klant. Met onze 3 vestigingen in het midden van Nederland: Buurmalsen, Zaltbommel en Werkendam staat dagelijks een team van circa 50 professionele vakmensen voor je klaar. Je kunt met een gerust hart ieder technische probleem bij ons neerleggen. Wij doen er alles aan om dit voor je op te lossen!

BZW Holland is leverancier van dunne ATI isolatiefolie:

RUIMTEBESPAREND
Omdat het zo’n dun materiaal is kan het perfect gebruikt worden voor renovatie en na isoleren.

EENVOUDIG TE VERWERKEN
De verwerking van de ATI isolatiefolie is gemakkelijk en snel. Kijk voor een technische handleiding op onze downloads pagina.

ENERGIEBESPAREND
De ATI isolatiefolie kenmerkt zich door zijn reflecterende eigenschap wat de warmte en de kou weerkaatst, wat een zeer goed isolerend effect heeft.

STOFVRIJ PRODUCT
ATI isolatiefolie is een duurzame manier van isoleren. Tevens is de isolatiefolie eenvoudig te verwerken.

 

beeld01

Oplossingen

Isolatiefolie van ATI via BZW Holland

De ATI PRO en 150+ zijn dunnne isolatiefolies.