Buva

Buva

BUVA is dé producent en leverancier op het gebied van hang- en sluitwerk, ventilatie, hardglas ramen, aluminium profielen en glasvezelversterkte onderdorpels voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Daarnaast is BUVA vooral een onafhankelijk productontwikkelaar, zo goed en volledig mogelijk inspelend op de behoeften van de markt. BUVA staat voor doordachte en oplossingsgerichte innovatie, innovatie die alom gewaardeerd wordt. Niet voor niets zijn de diverse bouwproducten van BUVA in vele woningen en gebouwen in Nederland terug te vinden.

BUVA is naast producent ook groothandel op het gebied van hang- en sluitwerk. Dat houdt in dat BUVA naast het gerenommeerde BUVA-merk, ook de andere merken levert. Met zo’n 40.000 verschillende artikelen op voorraad mag BUVA zonder meer totaalleverancier genoemd worden.

BUVA Composites (de dochteronderneming van BUVA) is de producent van de BUVA IsoStone onderdorpels en constructies van glasvezelversterkt kunststof.

BUVA presenteert zichzelf in ICDuBo via Virtual Reality. In de VR omgeving zijn vrijwel alle oplossingen van Buva te ontdekken en wordt de bezoeker op interactieve wijze geïnformeerd over de duurzame mogelijkheden.

beeld01

Oplossingen

Ventileren vraaggestuurd Smartstream Buva

De BUVA SmartStream is een woonhuisventilator met regelkleppen met sensoren die de luchtvochtigheid en de luchtkwaliteit meten.

Dorpels geisoleerd van Buva

De standaard BUVA-IsoStone onderdorpels hebben in basis al gunstige isolatiewaarde.