Buva

Buva

BUVA homecare systemen

De wereld verandert, de bouw verandert. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker; de transitie naar een gasloos Nederland is ingezet. Hier zijn ook duurzame verwarmingsoplossingen voor nodig, zoals een warmtepomp. Echter, mogen we de gezondheid van bewoners niet uit het oog verliezen en daarom moeten we waarborgen dat in elke woning gezonde binnenlucht is en een goed ventilatiesysteem is geïnstalleerd. Belangrijk hierin is, is dat deze alleen ventileert wanneer dat nodig is zodat er geen onnodig warmteverlies plaatsvindt. Een WTW-unit is hier een goed voorbeeld in. Met deze combinatie is een goed afgesloten schil erg belangrijk. Hiermee zorgen we tevens voor  veilig afgesloten ramen en deuren.

Binnen de BUVA homecare systemen worden deze drie belangrijke thema’s aan elkaar gekoppeld in één systeem. Door te werken met hoogwaardige producten die autonoom functioneren en ontwikkeld zijn voor de toekomstige wet- en regelgeving, is er een passend systeem voor elk bouwproject. Elk systeem wordt geleverd inclusief 10 jaar product- en prestatiegarantie, een onderhoudscontract en 24/7 beschikbare storingsdienst. Wij zijn klaar voor de toekomst, u ook?!

BUVA presenteert zichzelf in ICDuBo via Virtual Reality. In de VR omgeving zijn vrijwel alle oplossingen van Buva te ontdekken en wordt de bezoeker op interactieve wijze geïnformeerd over de duurzame mogelijkheden.

beeld01

Oplossingen

Ventileren vraaggestuurd Smartstream Buva

De BUVA SmartStream is een woonhuisventilator met regelkleppen met sensoren die de luchtvochtigheid en de luchtkwaliteit meten.

Dorpels geisoleerd van Buva

De standaard BUVA-IsoStone onderdorpels hebben in basis al gunstige isolatiewaarde.