BAM

BAM

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, en op het gebied van publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Ook realiseert BAM bouwprojecten in Zwitserland, Luxemburg en Denemarken. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit.

Met zo’n 21.500 medewerkers brengt BAM jaarlijks duizenden projecten tot stand.

CO₂

Een aanzienlijk deel van onze kosten komt voor rekening van ons energieverbruik, dat een indicator is voor de efficiëntie van onze processen. Wij zijn een grote speler in onze sector met een relatief hoog energieverbruik, en dus heeft ons energieverbruik ook een grote impact op de maatschappij.

Afval

Onze afvalproductie heeft gevolgen voor het sociale mandaat van BAM en is een indicator voor de efficiëntie van onze processen. Afval leidt ook tot hogere kosten vanwege de lage waarde van restmateriaal.

Veiligheid

Integraal onderdeel van het streven van BAM om tot de beste bedrijven te behoren vormt de wil om op alle aspecten op het gebied van veiligheid en gezondheid te excelleren.

beeld01

Oplossingen