Armstrong

Armstrong

Armstrong Building Products B.V. produceert en verkoopt akoestische systeemplafonds voor de zakelijke markt. Armstrong vervaardigt deze systeemplafonds uit diverse basismaterialen: mineraal, hout en metaal. Armstrong systeemplafonds worden onder andere toegepast in de gezondheidszorg, het onderwijs, winkels, kantoren, productiehallen en in ruimtes voor recreatie en sport.

Armstrong Building Products is een toonaangevend producent van hoogwaardige akoestische oplossingen. De bedrijfsstrategie van Armstrong is gericht op duurzaamheid en innovatie. Het bedrijf houdt – van productie tot aan de installatie – rekening met de milieu-impact van de oplossingen en stuurt op een duurzaam evenwicht tussen de behoeften van mens en milieu.

Innovatie is een sleutelwoord om die ambitie te realiseren: Armstrong investeert continu in research & development. Architecten, ontwerpers en montagebedrijven vinden in Armstrong een deskundige partner. Armstrong Building Products maakt deel uit van Armstrong World Industries en biedt een uitgebreid aanbod van systeemplafonds in mineraal, metaal en hout gecompleteerd met een breed assortiment ophangsystemen.

Armstrong is partner van de ICDuBo Architectenshowroom Rotterdam

beeld01

Oplossingen

Plafond verlaagd systeem Armstrong

Armstrong Ceilings biedt een ruim assortiment aan van plafondoplossingen.