Zonnepanelen totaaloplossingen van Ewell

Zonnepanelen totaaloplossingen van Ewell

Zonnepanelen zijn een lange termijn aanschaf waar u voor 30 jaar of langer plezier van heeft. Ewell Solar legt de focus op kwaliteit en rendement. Wij maken alleen gebruik van de beste zonnepanelen, Europese kwaliteit en garantie, en slimme omvormers die paneel onafhankelijk de meest optimale opbrengst garanderen.

Gegarandeerde stroomopbrengst

Ewell GARANDEERD u de berekende stroomopbrengst.

Voor de aanschaf van zonnepanelen bekijken wij uw unieke situatie, waarbij uw locatie, dakligging en -helling een grote rol speelt. Hierbij maken wij een voorstel voor de installalie en ontvangt u van ons een prognose van de energie die deze installatie zal gaan opleveren. Wij geloven in ons product en onze voorlichting, en garanderen u voor de eerste vijf jaar dat onze prognose minimaal of meer behaald wordt.

Met onze opbrengst garantie weet u zeker dat onze prognoses geen verkooppraatjes zijn, of gebaseerd zijn op nauwelijks haalbare optimale situaties.

Maximale ROI

Wij bieden met ons zonneenergie product een maximale ROI: ‘return of investment’.
Met andere woorden: Wat is het kantelpunt dat uw initiële investering is terugbetaald, en daadwerkelijk geld gaat opleveren / besparen.

Door alleen te werken met kwaliteitscomponenten en slimme zonnepanelen is de energie opbrengst altijd optimaal, en in veel gevallen ligt onze energie opbrengst een stuk hoger ten opzichte van installaties die onze collega’s aanbieden. Met een hogere energie opbrengst krijgt u automatisch de maximale ROI.

Niet alleen het hoge rendement van onze installaties, maar ook een lange levensduur en lage degradatie zorgen voor een maximale ROI.

20 tot 30 jaar ECHTE garantie

Zonnepanelen: 30 jaar
Stroomomvormers: 20 jaar
Optimizers: 25 jaar
Montage systeem: 20 jaar

In de wereld van zonnepanelen is garantie een relatief begrip.
Ewell werkt met Europese marktleiders die achter hun producten staan. Die of in Nederland een vestiging hebben, of gevestigd zijn in Duitsland. Naast dat wij uw eerste aanspreekpunt zullen zijn, bieden wij u fabrieksgaranties volgens Europese wetgeving.

Ewell is een SolarEdge gecertificeerd partner. Hiermee zijn wij een betrouwbare partner met actuele kennis en kundigheid.
Ewell is een Panasonic Solar gecertificeerd partner. Hiermee zijn wij een betrouwbare partner met actuele kennis en kundigheid.

Thema's

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo

Utiliteit

Oplossingen te vinden binnen thema utiliteit ICDuBo

All Electric

Bij all electric heeft een gebouw voor de energievoorziening alleen een aansluiting op het elektriciteitsnet.