Warmtepomp lucht/water Ecodan van Alklima

Warmtepomp lucht/water Ecodan van Alklima

De nieuwe generatie Ecodan lucht-water-warmtepompen biedt voor ieder project een passende oplossing. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, renovatieproject of een woningcomplex. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De Compact-lijn
Cilinder-unit

Met deze Ecodan-lijn bieden wij een zeer ­compacte lucht-water-warmtepomp. Bestaande uit een buiten-unit gecombineerd met onze ­Cilinder-unit. Door de geïntegreerde 200 liter warm tapwater-boiler is deze installatie zeer compact.

Toepassingen: Seriematige woningbouw (nieuwbouw en renovatie), appartementen­complexen.

De Comfort-lijn
Hydrobox

De Ecodan Comfort-lijn bestaat uit een lucht-water-warmtepomp gecombineerd met een Hydrobox. De Hydrobox biedt de mogelijkheid tot het toepassen van verschillende maten boilers of zonneboilers. Dit maakt dit concept ideaal voor grote en hybride warmtepompinstallaties.

Toepassingen: Luxe woningbouw, utiliteit.

De Flexibel-lijn
Open source

Deze Ecodan-lijn is een open source-concept die het mogelijk maakt zelf een warmtepompsysteem samen te stellen. De buiten-unit, warmtewisselaar, regelmodule, buffer- en het boilervat zijn zelf te selecteren. Een dergelijk lucht-water-warmtepompconcept is zeer flexibel toe te passen in complexe installaties en regelsystemen.

Toepassingen: van een hybride-installatie voor een woonhuis tot een grote monovalente ­cascade lucht-water-warmtepomp installatie voor een zorginstelling. Alles is mogelijk!

Thema's

Nul op de meter

Bij een nul-op-de-meter woning zijn alle in- en uitgaande energiestromen op jaarbasis in balans.

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo

Woningbouw

Oplossingen te vinden binnen thema woningbouw in ICDuBo