Warmtepomp lucht/water Ecodan van Alklima

Warmtepomp lucht/water Ecodan van Alklima

De nieuwe generatie Ecodan lucht-water-warmtepompen biedt voor ieder project een passende oplossing. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, renovatieproject of een woningcomplex. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De Compact-lijn
Cilinder-unit

Met deze Ecodan-lijn bieden wij een zeer ­compacte lucht-water-warmtepomp. Bestaande uit een buiten-unit gecombineerd met onze ­Cilinder-unit. Door de geïntegreerde 200 liter warm tapwater-boiler is deze installatie zeer compact.

Toepassingen: Seriematige woningbouw (nieuwbouw en renovatie), appartementen­complexen.

De Comfort-lijn
Hydrobox

De Ecodan Comfort-lijn bestaat uit een lucht-water-warmtepomp gecombineerd met een Hydrobox. De Hydrobox biedt de mogelijkheid tot het toepassen van verschillende maten boilers of zonneboilers. Dit maakt dit concept ideaal voor grote en hybride warmtepompinstallaties.

Toepassingen: Luxe woningbouw, utiliteit.

De Flexibel-lijn
Open source

Deze Ecodan-lijn is een open source-concept die het mogelijk maakt zelf een warmtepompsysteem samen te stellen. De buiten-unit, warmtewisselaar, regelmodule, buffer- en het boilervat zijn zelf te selecteren. Een dergelijk lucht-water-warmtepompconcept is zeer flexibel toe te passen in complexe installaties en regelsystemen.

Toepassingen: van een hybride-installatie voor een woonhuis tot een grote monovalente ­cascade lucht-water-warmtepomp installatie voor een zorginstelling. Alles is mogelijk!

Thema's

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo

All Electric

Bij all electric heeft een gebouw voor de energievoorziening alleen een aansluiting op het elektriciteitsnet.