Warmtepomp lucht/water ArtStyle van Remko

Warmtepomp lucht/water ArtStyle van Remko

De ArtStyle warmtepompen van Remko combineren elegant design met Duitse degelijkheid. De innovatieve technologie van deze nieuwe generatie split-luchtwarmtepompen zorgt voor buitengewone prestaties.

Door toepassing van de geavanceerde Inverter-plustechnologie heeft de ArtStyle HTS een zeer efficiënte werking. Dankzij deze technologie is het toerental van de compressor altijd traploos en exact afgestemd op de benodigde koel- of warmtebehoefte. Hierdoor zijn hoge voorlooptemperaturen met een hoge COP-waarde mogelijk, zelfs bij een lage buitentemperatuur. Een voorlooptemperatuur van 63 °C zorgt voor een aangename warmte en comfortabele drinkwaterverwarming. De warmtepomp behaalt met deze positieve eigenschappen het verplichte Europese energielabel op niveau A++ voor beste prestaties.

Remko maakt voor de aansturing gebruik van het gebruiksvriendelijke en intelligente Smart-Control-regelsysteem. Hiermee kan de ArtStyle HTS warmtepomp worden gecombineerd met aanvullende warmtegeneratoren of zonnepanelen. Daarnaast kunt u instellen om de warmtepomp gebruik te laten maken van eigen PV-stroom, een tijdprogrammering invoeren of twee mengcircuits en een niet-gemengd warmtecircuit in te stellen. Bovendien is de ArtStyle HTS dankzij het bedieningssysteem geschikt voor Smart-Grid. De warmtepomp wordt eenvoudig bediend via het gebruiksvriendelijke TFT-beeldscherm en de centrale informatietoetsen.

Door het bijzonder lage geluidsniveau van Remko Artstyle warmtepomp is deze gemakkelijk te plaatsen bij iedere woning. De combinatie van het elegante design en de stille werking maken een plaatsing op een tuinterras prima mogelijk.

De ArtStyle HTS-warmtepompen zijn verkrijgbaar in vier verschillende capaciteiten: 1 tot 8 kW, 8 tot 13 kW, 13 tot 18 kW en 18 tot 23 kW. Bij de twee groter gedimensioneerde modellen zijn twee externe modulen nodig.

Optioneel kan voor mono-energetisch gebruik een aanvullende verwarming van 9 kW worden ingebouwd, die ook over noodverwarming beschikt. De luchtwarmtepomp kan worden gebruikt voor verwarmen en koelen. Hierbij zijn de temperatuurgrenzen -20°C tot 35°C en 15°C tot 45°C. Remko geeft een maximale COP van 4,83 aan.

De Remko Artstyle-warmtepomp is een Duits kwaliteitsproduct dat in Nederland wordt geïmporteerd in Nederland door Salo.

Eigenschappen Remko HTS ARTstyle-warmtepomp

 • Compact en compleet systeem bestaande uit een binnen- en buitenunit.
 • Verwarmen en koelen.
 • Fluisterstille buitenunit, maximaal 44 db(A)
 • Een verticale ventilator met snelheidsregeling in de buitenunit.
 • Omschakeling op nachtfunctie voor extra geluidsreductie.
 • Hermetisch geluidsgeïsoleerde binnenunitbehuizing
 • Geïntegreerde circulatiepomp met vermogensregeling
 • Regeling van 2 gemengde en 1 ongemengd verwarmingscircuits
 • Regeling zonnepaneel is geïntegreerd.
 • Optimaal gebruik van PV-stroom. Smart Heating/Cooling.
 • Intelligente ontdooiautomaat

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Nul op de meter

Bij een nul-op-de-meter woning zijn alle in- en uitgaande energiestromen op jaarbasis in balans.

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo

Woningbouw

Oplossingen te vinden binnen thema woningbouw in ICDuBo