Warmtepomp bodem Toros van Techneco

Warmtepomp bodem Toros van Techneco

20160928_122553

De Toros Vision water/water combiwarmtepomp zorgt in één apparaat voor zowel warm tapwater, als de verwarming van de woning.

Met een hoger rendement, monitoringmogelijkheden, remote service en integratie met solar thermie voor verwarming, warm tapwater en regeneratie, behoort de Toros Vision tot een nieuwe generatie combiwarmtepompen.

De Toros Vision is voorzien van een geavanceerde, gebruiksvriendelijke regeling waarbij de gebruikers via een moderne kamerthermostaat het binnenklimaat kunnen regelen. De volautomatische koelfunctie zorgt ook in de zomer bijna gratis voor een aangenaam binnenklimaat in huis.

Verder is het mogelijk door middel van een WIFI module inzicht te krijgen in de prestaties van de warmtepomp, maar ook instellingen op afstand aan te passen.

De warmtepomp is zeer compact, compleet en de geluidsdruk van 29 dBA is ongekend laag voor een combiwarmtepomp. Uiteraard is het systeem gemakkelijk te installeren. De warmtepomp wordt geleverd met een installatieset. Op deze manier hoeft de installateur geen appendages meer op te nemen en wordt de installatieruimte verder beperkt.

Tot slot kan de warmtepomp gecombineerd worden met zowel zonnepanelen (opwekking elektriciteit) als zonnecollectoren (opwekking

warmte) om tot een extreem duurzame en zuinige installatie te komen. Dit maakt de Techneco Toros Vision warmtepomp uitermate geschikt voor ‘nul op de meter’ concepten.

Toros-Vision-huis-bron-en-zonnecollectoren

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

All Electric

Bij all electric heeft een gebouw voor de energievoorziening alleen een aansluiting op het elektriciteitsnet.

Verwarmen en koelen – Stap 3: klimaat installaties

Duurzaam MKB