Warmteafgifte infraroodpanelen van Da Maestro

Warmteafgifte infraroodpanelen van Da Maestro

DaMaestro2

Infrarood verwarming is de nieuwe manier van verwarmen goedkoop en effectief , stabiele luchtvochtigheid: (goede lucht kwaliteit + warmtebehoud!).
NIET de lucht wordt verwarmd, maar de muren vloeren, daarna wordt de warmte aan de lucht afgegeven, hierdoor ervaart men eerder het warmte-/comfortgevoel..
Verwarm alleen daar waar nodig is en op de juiste tijdstippen mede door individuele thermostaatbesturing, kan ook WIFI gestuurd.

De infrarood panelen worden geleverd met een 5- jarige fabrieksgarantie..

Voordelen:

– De panelen zijn efficiënter dan andere vormen van elektrische verwarming omdat niet de hele ruimte opgewarmd hoeft worden. Bovendien voelt het eerder comfortabel aan doordat je direct door de panelen verwarmd wordt.
– Er komt geen luchtstroom op gang waardoor stof zich minder door het huis verspreid, wat een voordeel is voor mensen met een allergie of ademhalingsproblemen.
– Infrarood panelen kunnen goed toegepast worden in bestaande woningen, omdat er geen warmtedistributienet aanwezig hoeft te zijn.
– Ruimten met een beperkte warmtevraag (bijvoorbeeld slaapkamers) kunnen op relatief eenvoudige wijze worden verwarmd.
– De panelen zijn ook verkrijgbaar met gekleurde afdekplaten of met afbeeldingen. Zo is er een mooie wandversiering of (badkamer)spiegel.

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

All Electric

Bij all electric heeft een gebouw voor de energievoorziening alleen een aansluiting op het elektriciteitsnet.