Warmteafgifte elektrisch door Masterwatt

Warmteafgifte elektrisch door Masterwatt

Elektrische radiator en convector

Elektrische radiatoren zijn zuinig en efficiënt.

Veel ruimten van een woning hoeven niet continu verwarmd te worden, omdat de tijd die u in deze ruimten doorbrengt beperkt is tot een (klein) gedeelte van de dag. Toch is in deze ruimten vaak een conventioneel verwarmingssysteem aangebracht, dat economisch veelal onvoordelig is. Het hele systeem in de gehele woning of het gehele kantoor is in bedrijf om één ruimte te verwarmen. Wanneer u kosten wilt besparen en toch een aangenaam verwarmde ruimte wilt hebben, zijn elektrische radiatoren of convectoren van Masterwatt een uitstekende oplossing. Deze radiatoren creëren snel een aangename warmte in slaapkamers, werkkamers, badkamers en andere verblijfsruimten op een efficiënte en voordelige manier. Zo heeft u dus comfortabele warmte met een hoge kosten-efficiëntie.

Nieuwe generatie elektrische radiator.

De elektrische radiatoren van Masterwatt zijn vernieuwend en anders dan huidig verkrijgbare radiatoren. Onze radiatoren zijn voorzien van hoogwaardige keramische elementen waardoor er een aangename natuurlijke convectie en straling optreedt. Optimale en comfortabele warmte, zoals u gewend bent van een traditioneel systeem. Daarnaast zijn onze radiatoren uiterst fraai vorm gegeven waardoor ze zowel in een modern als klassiek interieur uitstekend toepasbaar zijn. De radiatoren kunnen individueel aangestuurd worden, of in serie geschakeld worden, waardoor meerdere radiatoren tegelijk bediend kunnen worden. Hiervoor hebben we diverse oplossingen, waaronder de mogelijkheid tot het bedienen van uw radiator via uw smartphone.

Masterwatt biedt een uitgebreid assortiment met diverse modellen voor elk soort ruimte en toepassing. De radiatoren zijn voorzien van nauwkeurige en eenvoudig in te stellen thermostaten. Naast eerder genoemde radiatoren met warmte-opslag, hebben we ook convectoren. Deze modellen zijn uitgevoerd in dezelfde hoogwaardige materialen en voorzien van hetzelfde fraaie design. Op elk model geven we een uitgebreide garantie, omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten. Ook is er een uitgebreid pakket aanvullend producten verkrijgbaar, zoals radiografische thermostaatbedieningen en voetsteunen om de radiator vrijstaand toe te passen.

infraroodpaneel Mirror

Infraroodverwarming

Verwarmen met infraroodverwarming is een natuurlijke en comfortabele manier van verwarmen. De panelen van Masterwatt zijn verkrijgbaar in vele afmetingen, materialen en kleuren. Ook heeft onze Duitse fabrikant veel aandacht besteed aan esthetische aspecten, waardoor de panelen er stijlvol uitzien en goed in allerlei interieurs uitstekend tot hun recht komen.

Voordelen van infraroodverwarming

Infraroodverwarming met panelen heeft een aantal specifieke voordelen. Als het paneel eenmaal op temperatuur is, hoeft het niet continu op vol vermogen ingeschakeld te zijn. Ook bij lagere vermogens wordt er voldoende warmte uitgestraald om de ruimte behaaglijk te verwarmen. Een thermostaat is nodig om het paneel intelligent aan te sturen.  Infraroodpanelen verwarmen niet de lucht in de ruimte maar de objecten en personen die zich in deze ruimte bevinden. Door de efficiënte manier van verwarmen kun je energie besparen. Je kunt de panelen zowel aan de wand of aan het plafond bevestigen. Ze werken op 220 volt en kunnen ook op een lichtpunt worden aangesloten. De panelen zijn te combineren met een draadloze thermostaat of app-sturing, waardoor ze alleen warmte afgeven wanneer dat nodig is.

Hoeveel infrarood-panelen zijn er nodig?

Dit is geheel afhankelijk van de wens en situatie. Wanneer het bijvoorbeeld gebruikt wordt bij een werkplek, tafel in een restaurant of een behandeltafel kunnen we dit bestempelen als bijverwarming en is dit verhoging van comfort en klimaat. Wanneer u kiest voor hoofdverwarming moet er een berekening gemaakt worden hoeveel warmte (watt) er benodigd is. Dit kan Masterwatt voor u uitrekenen. De functie van de ruimte bepaalt mede de warmtebehoefte. Een behandelruimte, welness-ruimte of bij een badkamer is de warmtebehoefte bijvoorbeeld een stuk hoger dan in een slaapkamer. Iedere ruimte heeft warmteverlies door de deuren, ramen, kozijnen en gevel. De mate van het verlies bepaalt de hoeveelheid benodigde warmte. Vraag ons een vrijblijvend advies. Wij zorgen voor de optimale invulling voor het toepassen van deze manier van verwarmen.

Kwaliteit

Door een sterke productgarantie willen wij u laten zien dat we geloven in onze producten. De materialen welke wij in onze infraroodpanelen gebruiken zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Zo moet u denken aan;

  • Een goede verdeling van isolatie;
  • Hoogwaardig elektrisch element (uit 1 deel);
  • Elektrisch element uit Teflon draden;
  • Een nauwkeurige thermostaat;
  • Warmte-reflecterend materiaal.

Dit resulteert in;

  • De juiste oppervlaktetemperatuur;
  • Gelijkmatige verdeling van de temperatuur;
  • Beperkt energieverlies;
  • Directe aansturing middels device of thermostaat.

 

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo

All Electric

Bij all electric heeft een gebouw voor de energievoorziening alleen een aansluiting op het elektriciteitsnet.