Verlichting systeem Sylsmart van Sylvania

Verlichting systeem Sylsmart van Sylvania

SylSmart is een revolutionair autonoom, energiebesparend en flexibel lichtbesturingssysteem binnen het Sylvania assortiment, dat in of met diverse armaturen geïntegreerd kan worden. Sylvania biedt hiermee een direct out-of-the-box lichtbesturingssysteem zonder noodzaak van extra bekabeling of programmering.

Microprocessor analyseert de aanwezigheid van personen

De basis van het systeem is de OR module die in ieder armatuur zit ingebouwd. Deze module bestaat uit een bewegingssensor, een omgevingslichtsensor, een infrarood zender, een ontvanger en een microprocessor. De microprocessor analyseert constant de aanwezigheid van personen door haar eigen sensoren, het signaal van nabijgelegen armaturen, omgevingslicht en voorgeprogrammeerde algoritmes gebaseerd op de omgeving waar het armatuur hangt. SylSmart is geïntegreerd in diverse Sylvania armaturen, zoals OfficeLyte, Rana , Rana Lineair en Rubico, maar uiteraard kunt u door middel van de separate sensoren ook andere armaturen integreren in het SylSmart systeem.

Bepaar flink op energie met het Smart Lighting Portal

Een nieuwe fase in de ontwikkeling van SylSmart is de link met het innovatieve Sylvania Smart Lighting Portal. Deze tool zal in de nabije toekomst worden uitgerold. De Portal is een gebruiksvriendelijk webplatform dat de voordelen van het lichtregelsysteem uitbreidt en verbindt met het slimme gebouw. De portal biedt een krachtige nieuwe tool voor gebouweigenaren, dankzij de PIR-sensor die is ingebouwd in elk SylSmart–armatuur, waardoor ze via heatmapping toegang krijgen tot informatie over de bezettingsgraad, de tijdsduur enz. Hiermee kunnen de minder gebruikte gebieden in het gebouw geïdentificeerd worden, waardoor kosten voor schoonmaak en beveiliging geoptimaliseerd kunnen worden. Afhankelijk van de toepassing kan SylSmart een energiebesparing tot 80% op licht opleveren.

Hiermee kunnen de minder gebruikte gebieden in het gebouw geïdentificeerd worden, waardoor men kosten voor schoonmaak en beveiliging bespaart. Afhankelijk van de toepassing kan SylSmart een energiebesparing tot 80% op licht opleveren. Een dergelijke installatie helpt u als klant te streven naar een energieneutraal kantoorpand, een maximale energiebesparing en een optimaal gebouwmanagement.

Thema's

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo

Utiliteit

Oplossingen te vinden binnen thema utiliteit ICDuBo

Verlichting – Stap 2: energie besparen

Duurzaam MKB