Pull & Play van De RuwBouw Groep

Pull & Play van De RuwBouw Groep

20160718_154116

Een flexibele woning die voorbereid is op verschillende behoeftes van toekomstige bewoners, en ook nog eens efficiënter, sneller en met minder faalkosten gebouwd kan worden. Met de introductie van de in de betonnen wanden gegoten elektro-installatie is dit mogelijk. Samen met Niko en Smart Elektra levert De Ruwbouw Groep een kant-en-klaar product om bouwtijd te verkorten, faalkosten te verminderen en daarmee ook de belasting voor het milieu.

Pull & play
In onze gecontroleerde productieomgeving worden de Heembeton wanden voorzien van een voorbedrade elektro-infrastructuur van Smart Elektra, afgewerkt met de elektro-installatie en stopcontacten van Niko. De bedrading en stopcontacten zijn al in de muren aanwezig, als deze op de bouwplaats aankomen. De wanden worden vervolgens aangesloten op de meterkast. De installateur dient alleen het deksel te verwijderen, waarna de stopcontacten tevoorschijn komen.

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Utiliteit

Oplossingen te vinden binnen thema utiliteit ICDuBo