Isolatie Isolgomma van Imbema SMT

Isolatie Isolgomma van Imbema SMT

imbema isolgomma

Isolgomma® is een ultra dunne akoestische wand- en vloerisolatie voor renovatie en nieuwbouw. Het aanbrengen van voldoende akoestische isolatie in een bestaande situatie blijkt vaak een probleem. De vloer gaat tot wel 4 cm omhoog. Daarnaast verminderd akoestische vloer-isolatie het effect van vloerverwarming.

Om in deze veelvoorkomende situaties een oplossing te bieden, ontwikkelde Isolgomma de ultra dunne akoestische isolatie Sylwood Line en Sylcer Line. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor houten vloeren, laminaat en parket en voor tegels en plavuizen en bieden net zoveel demping van lawaai dan klassieke isolatie. Het gebruik van vloerverwarming is ook geen enkel probleem.

Voor de akoestische en thermische wandisolatie is een aantal varianten aanwezig, die de uitstekende elastische en absorptie-eigenschappen van rubber combineren met de thermische eigenschappen van polyestervezel.

De voordelen van Isolgomma®

– Hoge akoestische isolatiewaarde met een minimale dikte
– Duurzaam elastisch met blijvend akoestisch rendement
– Gratis akoestisch engineeringsrapport
– Geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten
– Hoge weerstand tegen vocht
– Eenvoudig te verwerken

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Isolatie

Oplossingen te vinden binnen thema isolatie in ICDuBo