Groen dak concept met PV van Natura Daken+

Groen dak concept met PV van Natura Daken+

Natura Daken + is specialist op het gebied van milieuvriendelijke dakoplossingen en dakrenovatie en adviseert u graag over de mogelijkheden voor uw situatie.

Zonnepanelen in combinatie met groendak

U kunt ervoor kiezen om de aanleg van zonnepanelen te combineren met een groendak. Dit is een slimme keuze, want een groendak kan het rendement van zonnepanelen tot wel 8,3% verhogen. Klik hiervoor meer informatie over zonnepanelen. Natura Daken + heeft veel ervaring en kennis in huis op het gebied van groendaken in combinatie met zonnepanelen.  Graag onderzoeken wij met u het potentieel van uw dak. Wij kiezen voor duurzame oplossingen en denken mee op de lange termijn.

Groendaken

De hoeveelheid natuur en buitenruimte neemt steeds verder af. Groendaken zorgen voor natuurlijke compensatie: hiermee geeft u uw pand iets extra’s én draagt u direct uw steentje bij aan een beter milieu. Ook milieu- en klimaatverandering vormen voor overheden, projectontwikkelaars, particulieren en stedenbouwkundigen steeds vaker een reden tot de aanleg van groene daken, vaak in combinatie met zonnepanelen. Natura Daken + helpt u graag bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw groendak!

Een geweldige energiebron!

Het dakoppervlak, dat nu vaak ongebruikt ligt te zinderen in de zon, kan een geweldige energiebron vormen. Steeds vaker kiezen bedrijven er daarom voor om zonnepanelen op het dak te laten plaatsen. Een slimme keuze, want zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar kunnen ook nog eens zorgen voor een flinke besparing op jouw energiekosten. Natura Daken + is expert op het gebied van duurzame energie. We bekijken graag samen met u hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen en bekijken de voordelen en de nadelen van de duurzame investering.

 

 

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo

Utiliteit

Oplossingen te vinden binnen thema utiliteit ICDuBo

Buitenruimte

Oplossingen te vinden binnen thema buitenruimte in ICDuBo