Gevelsysteem aluminium FWS 35 PD van Schüco

Gevelsysteem aluminium FWS 35 PD van Schüco

Een veeleisende transparante architectuur vereist meer dan enkel grote glasoppervlakken. Pas in combinatie met subtiele puristische profielsystemen krijgt de architectuur een perfect karakter. De Panorama-Design-Gevel Schüco FWS 35 PD is de ultieme compromis tussen esthetische en filigrane eisen. De aluminium gevel biedt een unieke gereduceerde aanzichtsbreedte van 35 mm – en vult daarbij thermische isolatiewaarden op passiefhuisniveau in.

Naast de uitstekende architectonische kwaliteit van het systeem wordt bovendien bijzondere waarde gehecht aan een eenvoudige, efficiënte fabricage en montage. In de werkplaats zorgen nieuwe voorgeconfectioneerde systeemcomponenten voor een duidelijk sneller fabricageproces. Er is sprake van een geoptimaliseerd modulair systeem voor de bouwkundige aansluitingen en een innovatief gepatenteerd systeem voor de bevestiging van aandrukprofielen. Dit maakt een rationele en efficiënte montage mogelijk met zeer kleine toleranties.

Kenmerken:

  • Passiefhuis gecertificeerd systeem met nieuwe isolatortechnologie voor efficiënte verwerking: Uf-waarden tot 0,88 W/(m²K)
  • Twee alternatieven met betrekking tot thermische isolatie: er zijn HI- en SI-isolatoren beschikbaar
  • 3-voudige beglazing realiseerbaar met een glasdikte van max. 50 mm
    .

Thema's

Utiliteit

Oplossingen te vinden binnen thema utiliteit ICDuBo

Passief bouwen

Bij Passief Bouwen wordt ‘passieve’ energie van de zon en restwarmte optimaal benut.