Isolatie gevelsysteem Aerobran van Cerabran

Isolatie gevelsysteem Aerobran van Cerabran

cerabran_0

AEROBRAN® is een krachtig isolerende pleistersysteem met aerogel. Het isolerende pleister werd speciaal ontwikkeld voor de energetische renovatie van nieuwe en bestaande gebouwen. Het AEROBRAN® isolerende pleistersysteem bestaat uit een combinatie van een hoogontwikkelde aerogel isolerende pleister en de afsluitende coating CERABRAN® OUTSIDE. Er worden al bij kleine isolatielaagdiktes buitengewoon goede resultaten bereikt (EnEV-conform mogelijk*)

WARMTE-ISOLEREND

De krachtig isolerende pleister bereikt met 0,028 W/(mk) een optimale warmte-isolerend vermogen. Naargelang van de ondergrond en een laagdikte van drie tot vijf centimeter kunnen al isolatiewaarden worden bereikt, die voldoen aan de actuele EnEV standaard.

aerogel-en

MEMBRAAN

Het AEROBRAN® isolerend pleistersysteem is uiterst diffusie-open en vormt in de bovenste laag een membraan, waardoor ongewenst vocht uit het metselwerk/isolerende pleister kan diffunderen. Gelijktijdig is het AEROBRAN® isolerend pleistersysteem zeer waterafstotend, waardoor een optimaal vochtgehalte voor het metselwerk/isolatiesysteem wordt bereikt.

EXTREEM UV- EN WEERBESTENDIG

De systeemcomponent CERABRAN® OUTSIDE werd aan een simulatietest onderworpen, die overeenkomt met 30 jaar reële blootstelling aan weersinvloeden. In deze test werden met intensief UV-licht, verschillende temperaturen en beregening realistische weersomstandigheden nagebootst. CERABRAN® OUTSIDE vertoonde geen verandering bij glans en kleur (visueel en kleurmetrisch) en er werden geen scheuren, microscheurvorming en afbladderingen geconstateerd

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Isolatie

Oplossingen te vinden binnen thema isolatie in ICDuBo