Gevel voegwerk droge mortel van Remix

Gevel voegwerk droge mortel van Remix

 

Remix (1)

Remix Droge Mortel BV ontwikkelt, produceert en vermarkt hoogwaardige droge mortels voor de professionele verwerker. Met een uitgebalanceerd assortiment heeft Remix de perfecte mortels voor vrijwel ieder bouwproject. Vanuit de geavanceerde productielocaties te Ellertshaar en Hardenberg levert Remix onder de merknamen Remix en Sakrete kant-en-klare mortels in silo’s, big bags en regendichte PE zakken aan afnemers in binnen- en buitenland. Door omvang, know how, innovatieve productontwikkeling en duurzaamheid is Remix toonaangevend en trendbepalend in droge mortels.

Duurzaamheid
Remix is de enige mortelfabrikant die het Dubokeur voor Duurzaam Bouwen heeft weten te behalen. Remix heeft hiermee als enige het aspect duurzaamheid als extra kwaliteit aan metsel-, doorstrijk-, dunbed- en schelpkalkcement mortels toegevoegd. Het machinepark van Remix draait op groene stroom uit Nederlandse windenergie met Milieukeur. Het elektriciteitsverbruik is 100% CO2 neutraal.

Uitbloeiingsarm
De nieuwe generatie Uitbloeiingsarme (UA) mortels van Remix is voorzien van uitgekiend pakket ‘uitbloeiblokkers’ die de adhesiekrachten in de poriën opheffen. Het risico op witte kalkuitbloei wordt hierdoor met ruim 90 % gereduceerd. Metselen en voegen is hierdoor gebruiksvriendelijker en ook onder extreme(re) omstandigheden nog met goed resultaat uitvoerbaar. Vertragingen van het bouwproces door (te) ongunstige weersomstandigheden kunnen worden voorkomen. Door minimalisering van schadegevallen kan flink worden bespaard op klachtenafhandeling en herstel- en reinigingskosten. Met goed uitziend en duurzaam metselwerk zal een betere oplevering plaatsvinden van een hoogwaardiger gebouw.

Mortel¬-Op-Maat®
Voor een optimaal stapeltempo kunnen Remix metsel-, doorstrijk- en dunbedmortels geheel op de metselsteen, het jaargetijde en de bouwplaatsomstandigheden worden afgestemd. Zelfs op (knetter)harde-, sterk zuigende-, niet zuigende- of gesiliconiseerde stenen. Volgens het gedetailleerde en in eigen huis ontwikkeld unieke Remix Mortel-Op-Maat systeem®, wordt de klant de beste mortel voor zijn project geadviseerd.

 

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Dubokeur

Het DUBOkeur® bewijst dat een product, grondstof, installatie of woning tot de meest milieuvriendelijke keuze behoort.