Nieuwe eventmanager ICDuBo

WoonWijzerWinkel inkoopactie zonneboilers
27 juni 2019
Helpt u bewoners van Den Haag met schone energie?
21 augustus 2019

Nieuwe eventmanager ICDuBo

Maak kennis met Cindy, onze nieuwe eventmanager!

Mijn naam is Cindy Antonius, 31 jaar en ik woon in Rotterdam. Per 1 juli 2019 ben ik met enthousiasme gestart als Event Manager bij ICDuBo. Mijn passie voor het organiseren van events is ontstaan tijdens mijn studie Vrijetijdsmanagement aan de Hogeschool Rotterdam. Duurzaam leven wekt langzamerhand steeds meer mijn interesse, hier is bijna geen ontkomen meer aan. Bij ICDuBo krijg ik de kans om mijn passie voor eventorganisatie en interesse in duurzaamheid te combineren.

ICDuBo weet de opkomende vraag en aanbod van duurzame oplossingen op een unieke manier samen te brengen. Ik kijk er met plezier naar uit om hier verder aan de slag te gaan en kennis met u te maken, bijvoorbeeld in onze hal tijdens één van onze evenementen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.