Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vastgoed Business School

5 november 2019 @ 09:30 - 16:00

Duurzaamheid wordt binnen de vastgoedsector steeds belangrijker. Bij het opstellen van een Meerjarenonderhoudsplan worden vanuit een duurzaam oogpunt steeds vaker alternatieve technieken of producten meegenomen. Binnen het vastgoed en de directe omgeving wordt een enorme hoeveelheid energie gebruikt. Ongeveer 40% van het totale energieverbruik vindt plaats in gebouwen. Om de klimaatdoelstellingen van Parijs te behalen valt hier dus veel te winnen. Met een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP) zet u de eerste stap naar verduurzaming van vastgoed in exploitatie.

De cursist is na het volgen van deze cursus in staat een weloverwogen, integraal duurzaam meerjarenonderhoudsplan op te stellen.

Waarom de cursus Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan? (DMJOP)

De overheid stelt steeds strengere eisen aan gebouwen en de duurzaamheid ervan. Dit heeft ook invloed op onderhoud en inspecties. De wereld verandert in een hoog tempo en nieuwe technieken bieden steeds meer opties voor duurzame veranderingen. Hier moet op ingespeeld worden. Naast de lagere milieubelasting is verduurzamen van het vastgoed ook goed voor uw financiële resultaten.

Voor wie is de cursus Duurzaam MJOP?

Deze cursus is voor professionals die zich bezighouden met conditiemetingen, service en onderhoud en meerjarenonderhoudsplannen en daarbij vooruitgang willen boeken op gebied van duurzaamheid. Heeft u nog geen voorkennis van Conditiemeten of het opstellen van een MJOP? Volg dan eerst de cursus Condtiemeting NEN 2767 en MJOP.

Inschrijven voor de volledige cursus kan hier (Let op: de andere lesdagen zijn in Utrecht)

 

Gegevens

Datum:
5 november 2019
Tijd:
09:30 - 16:00
Evenement Categorie: