Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Habitask

17 november 2020 @ 09:30 - 20 juli 2021 @ 16:30

Cursusdag van leergang Succesvol verduurzamen vastgoed.

Inschrijven kan via Habitask.

Over Habitask

HabiTask is een energieke en vernieuwende organisatie met een maatschappelijk hart. HabiTask ontwikkelt mensen en teams binnen de sectoren Wonen en Vastgoed. Primair zijn ze gefocust op woningcorporaties, maar ook gemeenten, zorginstellingen en onderhoudsbedrijven zijn hun klanten. HabiTask richt zich op ontwikkeling door het aanbieden van opleidingen, coaching, loopbaanbegeleiding en werving & selectie.

Energiek

Habitask heeft passie voor de dingen zie ze doet. Dit zie je terug bij zowel de medewerkers als docenten.  Habitask wordt enthousiast om mensen te helpen zich te ontwikkelen zodat ze op de juiste plek terecht komen en te zien hoe hun potentieel tot bloei komt. Zij zien het als een uitdaging om werk aan te laten sluiten bij de drijfveren van mensen. Dit geeft hen energie!

Vernieuwend

HabiTask wil opleiden voor het vak van morgen, niet voor het vak van gisteren. Dit vraagt van hen dat ze zich steeds op de hoogte houden van de recente ontwikkelingen. Ze blijven op de hoogte van actualiteiten door zelf het nieuws te volgen (en te delen) en met innovatieve personen te klankborden over wat nodig is in de ontwikkeling van mensen en teams. Zo zorgen ze ervoor dat het aanbod actueel is én direct toegevoegde waarde levert voor de uitdagingen van hun klanten. Die vernieuwing zie je het meeste terug in hun leerlijnen.

Gegevens

Begin:
17 november 2020 @ 09:30
Einde:
20 juli 2021 @ 16:30
Evenement Categorie: